RockStation

Dunaújvárosban lesz a Rockmaraton Fesztivál

2015. február 27. - sunthatneversets

Hurrá Nyaralunk! Idén vízparton ünnepel a Rockmaraton! Július 13-19. között a dunaújvárosi Szalki-szigeten rendezik a fesztivált, ahol minden adott az igazi egyhetes maratoni bulihoz.

Méretes kemping sík területen az árnyas fák alatt saját stranddal egy biztonságos holtágnál. Betonutak, rengeteg parkolóhely, és telepített vizesblokkok zuhanyzókkal és angol WC-vel! (Érted? A tojtojszagnak lőttek!) A területen a zenei helyszínek megfelelő távolságba kerülnek, így két igazi nagyszínpadot is lesz a 120 bandára dagadt zenei kínálatnak. A környező parkerdőben mindenki kedvére hűsölhet, piknikezhet, sőt akár pecázhat is a holtágban. Jöhettek motorral, vagy akár lakókocsival is, de a környéken sok olcsó kollégiumi szálláshely is csak rátok vár. A természet lágy ölén, az ország közepén, ez maga a rock-metál paradicsom, a dunaújvárosi Szalki-szigeten.

Egy évre költözott ide a Fesztivál, és hogy a pécsiek, a baranyaiak se járjanak rosszul, nekik a fesztivál megtérít 4000 forint útiköltséget. (A mai napnál régebben kiállított baranyai lakcímkártyával a pécsi PartyZoo jegyirodában március 2-től a hetijegy számukra csak 8.990 Ft, a napijegy csak 1.990 Ft) Az új helyszín a Kárpát-medence minden pontjáról könnyedén megközelíthető autóval és vonattal is, és a MÁV-Start jóvoltából 50% vasúti kedvezmény jár minden fesztivállátogatónak. A fesztivál hetijegyét július 10-ig kedvezményesen 12.990 forintért tudjátok megváltani, és a jövő héttől már megvásárolhatjátok a FEZEN fesztivállal közös kombinált bérletet is, és a hetijegy mellé igényelhető limitált darabszámú VIP Pass is. A SZÉP Kártyások se aggódjanak, márciustól elindul az elővételes rendszer az ő számukra is.

Lesz még jópár zenekar bejelentés illetve a fesztivál hivatalos oldala is megújul. Addig is bővebb infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr797224239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Feher Zoltan 2015.02.27. 17:05:35

Biztos Kiraly buli lesz a Dunaparton is .Mikor lesz vegleges program?
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum