RockStation

Vandálok gyalázták meg Dimebag Darrell sírját

2015. március 01. - sunthatneversets

dimebag-darrell-memorial.jpg

Vandál módon meggyalázta a volt Pantera gitáros, Dimebag Darrell sírját egy Nuclear Hellfrost nevű indianai zenekar, akik szerint itt bizony az énekesük a hunyó.

Az egész úgy kezdődött, hogy az Instagramon egy Crusty Plague nevű, azóta törölt felhasználó az alábbi bejegyzést írta a gitáros sírját ábrázoló fotó mellé: „Mélységesen  utálom a Panterát, akárcsak a zenekarom többi tagja, így miközben Texasban koncerteztünk, meglátogattuk Douchebag Darrellt: leköptük a sírját, lenyúltunk egy pár cowboycsizmát, és ráírtam a kőre, hogy köcsög. Nem vagyok homofób, de remélem, az összes Panturrrra-rajongó látja ezt, és dühében összeszarja magát! A picsába Dimebaggel, meg azzal a csapatnyi rasszista tahóval!"

 

 

A poszt innentől önálló életre kelt és eljutott természetesen a Pantera-ig is, akik facebook profiljukon közölték, hogy értesítették a hatóságokat. A gyanúba keveredett Nuclear Hellfrost nevű Fort Wayne-i death/thrash/black-banda mindenesetre elhatárolódik a történtekről. Mint írják volt énekesük szörnyű humorérzékére utal, hogy ilyen tiszteletlenség történhetett, ők pedig elhatárolódnak, a rasszista és homofób megjegyzésektől. A sírgyalázást egyenesen tagadják, mint mondják egy fotó létezik, amin egy papírcetli látható a sír mellett. Persze a zenekartól és a hozzátartozóktól is elnézést kérnek. 

Ha másra nem, arra "jó" volt az egész, hogy megmutassuk, ilyen zenét játszik a Nuclear Hellfrost:

   


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr17230051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

NZperX 2015.03.01. 09:52:55

Agyhalott kretének.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum