RockStation

Az Amorphis is stúdiózik hamarosan

2015. március 05. - KoaX

Amorphis 2013.jpg

Jó.... tényleg ma szinte csak stúdiózásokról van szó? Beszéltünk ma már a Metallica-ról a Kataklysm-ről és az Ufomammut is közzé tett egy új dalt, most pedig itt az Amorphis, akik a stúdióba vonulnak lassan. Tovább gomb után még több információ lehet a tiéd!

A finnek az évet demózással kezdték most pedig úgy tűnik, hogy áprilisban már a stúdióban fognak zajongani, hogy a szeptemberre várt lemez időben elkészülhessen. Állítólag az albumon az emberi elme, a természeti jelenségek és az évszakok lesznek előtérbe helyezve, ezekről fog szólni a tizenkettedik Amorphis album. Nem egy koncept albumot kell várni a srácoktól, de a dalok szövegvilága, mondanivalója szorosan összefonódik majd. A zenekar miután elkészítette az albumot egy világ körüli turnéra indul (biztos, hogy eljönnek hozzánk is) aminek a végén csatlakozni fog hozzájuk, ha minden jól megy a Nightwish is!

Természetesen a banda az év vége felé megszeretné mutatni a nagyérdeműnek kicsit jobban az idén húsz éves Tales From The Thousand Lakes című albumot is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr287242523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum