RockStation

Red Moon Architect: Egy kis doom Finnországból

2015. március 09. - sandroo

red-moon-architect-636x432.jpg
Melodic/doom metal bandaként azonosítja magát a Red Moon Architect, akik egyenesen az ezer tó országából, Finnországból, azon belül is Kuvola városából szállítják nekünk a súlyos, hörgős, női énekes, igazán sötét doom muzsikát. Most itt egy friss videó, a napokban megjelent új lemezükről.

Bevallom én nem rajongok a női énekes bandákért, főleg nem ezen zenei stíluson belül, de ez banda megfogott, mivel Juuso Turkki and Anni Viljanen énekhangja és azok közti kontraszt zseniálisan egészíti ki egymást. A távoli múltból nekem kicsit a Theatre Of Tragedy nevezetű bandát juttatja eszembe, persze a hangzás más és talán a zene is súlyosabb, de mégis hasonló a fent említett zenekarral. A Red Moon Architect 2012-ben adta ki debütáló albumát Concealed Silence címmel, a napokban pedig a legújabb Fall című lemezükkel jelentkeztek. Most erről hallhatunk/láthatunk egy friss videót, melynek címe Betrayed.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr917250051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum