RockStation

Not Losing The Edge: új Cavalera Conspiracy szöveges videó az új lemezről

2015. március 19. - sebiszabi

Cavalera Conspiracy 2014.jpg

Noha a Cavalera Conspiracy új lemeze a Pandemonium egészen jól megosztotta az újságírói véleményeket (mi egyenesen a földbe döngöltük az albumot, máshol meg majdnem az év albuma lett), a Cavalera tesókat mindez nem nagyon izgatta abban haladjanak tovább az általuk megálmodott úton és így elénk dobjanak egy szöveges videót az új lemezről (bár ekkora késéssel inkább már rendes videót szoktak más zenekarok szállítani, de hát ez van...)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr287282833

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Cavalera 2015.03.19. 15:13:58

Azért döngölted a földbe a kritikáddal mert f@sz vagy.Ha nem csipázod őket akkor ne írj kritikát,mert úgy se fogsz pozitívat írni,ennyi!

sunthatneversets · http://rockstation.blog.hu 2015.03.19. 15:28:31

@Cavalera: Senki nem f@sz. A kritikát egy másik kolléga írta, aki ráadásul szereti ezt a zenét.

BuckshotBigBertha 2015.03.19. 19:06:03

@sunthatneversets: Lehet, hogy nem "f@sz", de nem hinném, hogy "ezt" a zenét szereti. Saját bevallása szerint is a Chaos A.D.-nél kapcsolódott be a Sepultura világába. Akkor is az anyja hatására. Könyörgöm. Akik még az őstrash Sepulturára gerjedtek, azoknak ez a lemez nagyon is símul. De ezzel még semmi baj nem lenne. Ő még egy "pölyhöspöcsű", fiatal metálrajongó, és neki nem jött be. Semmi gond. Az ifjúságé a jövő, meg ilyenek. Saját vélemény-saját blog kettősbe nagyon is belefér. De az, hogy ő akarja megmondani Max-nak, hogy időszerű lenne visszavonulni, na erre azért pofa kell. Akkora arca neki pedig maximum nedves álmaiba lehet. Ez még ide se fér fel, ha valamire való metálblognak képzelitek magatokat.

sebiszabi 2015.03.19. 22:37:59

@Cavalera: Most tényleg én vagyok a f...sz, mert linkeltem egy videót, meg a cikk szövegében egy kritikát, amit nem én írtam?!
A szarért kezdesz el rögtön fröcsögni, ahelyett, hogy inkább előbb olvasnál kicsit?? Továbbá miért kell egyből f@sznak nevezni a másikat? Komolyan, mennyi méreg van benned ember?!
A sértett rajongónál tényleg nincsen rosszabb....

Cavalera 2015.03.19. 23:26:57

@sebiszabi: Sok méreg van bennem,amit csak egy Cavalera Conspiracy koncert enyhítene!Úgyhogy kezdjétek is el szerveztetni!...Blunt Force Trauma

sebiszabi 2015.03.20. 21:33:52

@Cavalera: Ja, elég menő lenne, ha úgy működne, hogy kiadunk egy listát, hogy kit szeretnénk látni idén kedves kis országunkban - királyok vagyunk, de sajnos nem ennyire :)
Amúgy hozzánk legközelebb Csehországban játszanak majd június 16-17-én, Prágában és Ostravaban. (www.cavaleraconspiracy.com/shows). Gondolom nem olcsó kirándulás, de ha igazi fan vagy (és persze megteheted), már rendeled is a ticketet :))
Rock on!

Cavalera 2015.03.20. 23:02:42

@sebiszabi: Köszöntem az infót! Így már f@sza gyerek vagy !:)))))
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum