RockStation

Annihilation Affair: Új animációs sci-fi videóval jelentkezett a Torche

2015. március 26. - sandroo

torche_annihilationaffair-640x351.png

Az utóbbi hetekben pár alkalommal már felhívtuk a figyelmeteket a Torche nemrég megjelent Restarter című  albumára, amelyről ebben a cikkünkben is olvashattok. Mivel a Torche zenéjéről tudjuk, hogy nem egy tucat muzsika, így nem kell meglepődni a most megjelent legújabb videójuktól sem, hiszen  most sem egy hétköznapi videóval jelentkeztek a srácok.

torche.jpg

A Restarted lemez egyik legállatabb nótájára, a Annihilation Affair dalra készült most egy animációs sci-fi videó, amely a Torche elszállós, komor hangulatú zenéje, ezekkel a futurisztikus és erotikus képekkel elegyítve, tényleg egy hibátlan produkciót eredményezett. Legalábbis nálam betalált az Annihilation Affair bomba, vagyis egy kis sludge-sci-fi láv sztori Torche módra. A videót Phil Mucci készítette, ha valaki magától nem jött volna rá. A videóklipek mesterével készült interjúnk egyébként ITT olvasható.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr297307696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum