RockStation

Egy zenész - egy másik arc: Lessünk be Csabi konyhájába! - Zahorán Csaba (Bekes Projekt/Billog)

2015. április 05. - KoaX

zahoran_csaba.jpg

Folytatjuk hobbi sorozatunkat, még a Húsvét sem állhat utunkba. Sőt mi több, ha már Húsvét vasárnap van, akkor mit szólnátok egy olyan részhez, ami a kajákkal foglalkozik.Igazából most nem is interjút készítettünk, hanem egy kis rövid filmet szeretnénk bemutatni nektek némi magyarázattal. Zahorán Csabi, aki a Bekes Projekt és a Billog zenekar frontembere, bőgőse mutatja meg nekünk, hogy mivel is tölti a szabadidejét, ha nem éppen a színpadot amortizálja.

Azért a cikk címe valamennyit sejtet abból, hogy milyen hobbival is fogunk most foglalkozni. A nagy szakáll tulaja szabadidejét olyan elfoglaltsággal tölti, ami mindenki számára egy alap, létfenntartási dolog. Csabi evéssel foglalkozik. Na, nem csak úgy, hogy leül otthon és hobbiból ken egy zsíros kenyeret. Csabi egy kajás blogot üzemeltet (ITT megtalálod) ahol szép szavak társaságában leírja, hogy éppen milyen kulináris élményben volt része. Mi most egy olyan videót mutatunk meg nektek, amiben összefogott a T&M Pictures-el és megpróbált egy hatalmas (KÉT KILÓS!!!!) burgert megenni. Lessétek meg a videót és kiderül, hogy ez sikerül-e neki.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr467324290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum