RockStation

Hogy ne maradj Hit Nélkül!

2015. április 09. - sunthatneversets

faith-no-more-2015-tour.jpg

Ha utálod a fesztiválokat, de megnéznél egy jó Faith No More bulit, akkor ezt a legközelebb Pozsonyban teheted majd meg, ahol június 10-én az Aegon Arénában játszik a banda, méghozzá a Red Fang társaságában. A jegyek elég szépen fogynak a hírek szerint, így jól teszed, ha mihamarabb gondoskodsz róla, hogy le ne maradj!

A nem túl erős Album of the Year lemez óta eltelt 18 év után májusban jön ki az új korong, és Sol Invictus címen kerül a boltokba. Az előzetesen kikerült két nótát én még nem mertem meghallgatni, de ez Titeket ne gátoljon meg benne. A 2009-es újrakezdés óta is eltelt 6 év, így azt hiszem nagyot kell gurítania a Faith No More-nak ahhoz, hogy ne zúdítsa magára az internetes fórumok véleményzsoldosait.

Ettől függetlenül azt hiszem, egy önálló FNM koncert még 2015-ben is kellően felcsigázza az érdeklődést, és full ház fogadja majd Patton tábornokot és csapatát. További infók ITT, a két eddig ismert új dal meg alább.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr997353520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum