RockStation

Mihály Gergő kéztörése miatt koncerteket kényszerül lemondani az Angertea

2015. április 09. - sunthatneversets

angertea_2015.jpg

Sajnos lemondani kényszerül pár koncertet a tavaszi turnéján az Angertea, mert a szombati KVlt-os bulin Mihály Gergő énekes/gitáros eltörte a kezét.

"Mentségemre legyen mondva, nem voltam részeg, sőt, egy közönséget buzdító levegőbe öklözés szaladt bele a plafonba sajnos a második dal alatt. A törött kezem ellenére azért tisztességgel végigtoltam a bulit, bár a végére már szó szerint csillagokat láttam a fájdalomtól, de a metalért áldozatot kell vállalni. A hazaút után másnap 8 órakor kerültem kórházba, ahol először a helyére rakták a kimozdult csontot - életemben ilyen fájdalmat nem élem még meg -, aztán kaptam egy masszív gipszet. Az orvosok szerint 4-5 hét a gyógyulás, szóval reményeink szerint a május 8-i békéscsabai bulin már folytatni tudjuk a turnézást, de ez még nem biztos. A zenekar közben megírta az ötödik nagylemez 85%-át, és a tervek szerint nyáron vonulunk stúdióba, de lehet, hogy a történtek miatt lesz kis csúszás."

Ezt a dalt játszották közvetlenül a törés után...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr387352280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum