RockStation

Elkészült az új Slayer lemez meg a következő fele is

2015. április 13. - sunthatneversets

Slayer 2013.jpg

A That Metal Show vendége volt a napokban Kerry King a Slayer gitárosa, aki elmondta, hogy annyira sokat dolgoztak az új Slayer-albummal, hogy 6 dalt rögzítettek egy esetleges következő lemezhez is.  A gitáros itt is megerősítette, hogy bár Jeff Hanneman nem játszik az új lemezen, az általa írt Piano Wire című dal felkerült a lemezre, sőt van tőle még egy dal is, amely pedig a következő lemezen kaphat helyet.

Az új lemez jó részt a gitáros és Tom Araya munkája és Paul Bostaph is egy csomószor maga dolgozta ki a dobtémákat, viszont Gary Holtnak csak hét-nyolc szóló jutott. A gitáros szerint az összességében szar alaphelyzetből a lehető legjobbat tudták kihozni. Hogy ez mennyire van így, mindjárt hétvégén ki is derül amikor is a Record Store Day-re megjelenik egy új dal When The Stillness Comes címmel. Az új lemez valamikor az év második felében jelenik meg a Nuclear Blast gondozásában.    

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr37363620

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

thenorbeast 2015.04.13. 14:15:31

"viszont Gary Holtnak csak hét-nyolc szóló jutott ezeket is King írta"

"Kerry also spoke about the contributions to the songwriting sessions by current SLAYER touring members Gary Holt (guitar, also of EXODUS) [... ] Then Holt, we had Holt play on seven, eight songs, guitar-lead wise. I figured… Personally, I thought that's how the fans would accept Gary being on any part of a SLAYER record to start with. So I wanted to start there."

A két idézet nem igazán ugyanazt jelenti.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum