RockStation

Az új High on Fire lemez borító és tracklist jöhet??

2015. április 16. - sandroo

High-on-Fire-2014.jpg
A californiai heavy rocker brigád, a High on Fire június 23-án megajándékoz minket egy új albummal, amelynek mi biztosan rendkívüli módon örülni is fogunk. Nem? Na ugye. Itt a lemezborító, a tracklist és még pár érdekes infó a lemezzel kapcsolatban. 

Az albumot Luminiferous címmel találhatjátok meg majd a lemezboltok polcain...(akarom mondani a letöltő oldalak kínálatában..). A lemez felvételei a Massachusetts-i GodCity Studios-ban készültek, a producer pedig nem más, mint Kurt Ballou (Converge), aki valljuk be tudja, hogyan kell egy jó lemezt összeszögelni. Szerintem ezzel a hetedik High on Fire lemezzel sem lesz ez másképpen, valószínűleg ugyan úgy sebes lesz tőle a szánk széle, mint az elődeitől.

A kilenc szerzeményt tartalmazó új lemez ismét egy utazásra ösztönzi majd a hallgatót ismeretlen világok között, hogy súlytalan lebegjünk az őrület és a realitás határmezsgyéjén miközben a banda a hátunkról hasított bőrből készült dobon prezentálja nekünk a háttérzenét, amely nem más, mint létezésünk utolsó hangfoszlányai.......vagy valami ilyesmi. A Luminiferous megjelenése még egy kicsit odébb van, de remélhetőleg a közeljövőben kapunk egy kis ízelítőt a lemezből,  addig pedig itt a borító és a dalok listája. Röck!

high-on-fire_luminiferous.jpg

01. The Black Plot
02. Carcosa 
03. The Sunless Years
04. Slave the Hive
05. The Falconist
06. Dark Side of the Compass
07. The Cave
08. Luminiferous
09. The Lethal Chamber

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr507371502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum