RockStation

Stúdióba vonult a Kadavar

2015. április 21. - sandroo

1098064_500441333374328_527868270_n.jpg
A kedvenc német szakáll-rock bandánk, a Kadavar újra studióba vonult, hogy elkészítse soron következő, lemezét, amelyet remélhetőleg, majd élőben is lesz szerencsénk hallani.

Sajnos a tavaly őszi Kadavar koncertre sokat kellett várnunk, mivel csak másodszorra sikerült eljutnia hozzánk a német brigádnak. Viszont, aki ott volt a koncerten, az szerintem elég jól érezte magát és tudja, hogy a hosszú hajú, szőrös banda iszonyat jól tolja az arcunkba a rock n' roll-t. A banda harmadik stúdiólemezét Berlinben, a Candy Bomber Studio -ban betonozza össze a közeljövőben. A srácok már fel is vették a Rock n" Roll pozíciót és elfoglalták a stúdiót, amiről egy kis videót is felraktak. Reméljük az új anyag legalább olyan fincsi lesz, mint az elődei.

Itt pedig az idei év elején kiadott Into the Night című dalukat hallgathatjátok meg. Jeah!!!!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr47384210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum