RockStation

Újra együtt Szakácsi Greg és a CAFB!

2015. április 24. - csigaur

cafb_1.jpg

Május 29-én igazi történelmi pillanatnak lehetünk majd szemtanúi, hiszen a CAFB zenekar kiegészül egy koncert erejéig Szakácsi Greggel. A koncert ritkaság számba megy, hiszen évek óta nem volt már ilyen buli, ahol Greg is részt vett volna ( köztudott, hogy külföldön él ). A zenekar egyébként javában írja a dalokat a közelgő nagylemezre, ahol természetesen a régi tag is jó nagy szerepet kap. Erről lapunk hasábjain már beszámoltunk, de aki esetleg nem hallotta volna őket, az a hajtás után betekintést kap, hogy milyen is lesz a legújabb CAFB anyag.

Ja, egyébként majdnem elfelejtettük közölni, hogy a koncerten a Kretens és a Skanibals lesz a vendég. Ott, ahol a CAFB-ben újra Greg látható. Ott. Itt.

Szóval, itt egy új dal:

 

Itt pedig egy alapmű:

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr787396338

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum