RockStation

10+1 indok, hogy elinduljunk Bécsbe a Rock In Vienna fesztiválra!

2015. április 30. - KoaX

metallica2.jpg

Azt már megszoktuk, hogy az Ausztriában minden évben megrendezett Nova Rockon jobbnál jobb zenekarok vannak. Viszont, idén nem csak Nickelsdorf-ra figyelünk oda, hanem a Rock In Vienna elnevezésű eseményre is! Hogy, miért? Június elején kerül most először megrendezésre a három napos bécsi rock fesztivál. Mi pedig felsorolunk nektek tíz plusz egy indokot a hajtás után, hogy miért is lesz jó ellátogatni erre a rendezvényre.

Első indok: Számunkra az egyik legkedvesebb indok az a Faith No More. Egyszerűen nem tudunk betelni a Mike Patton által vezetett zenekarral, főleg, hogy 18 év után májusban új albumuk érkezik.

Második indok: A csajok bírják a hosszú nyelvű pasikat, most főleg nekik kedvezünk. Gene Simmons-ról van szó (aki a bokáját is megtudja szerintünk nyalni, ha akarja), na meg persze a KISS-ről, akik idén ünneplik fennállásuknak negyvenkettedik évfordulóját, ami azért nem kevés...

Harmadik indok: Na, ha az előbb már ki sminkelt pasasokról volt szó, akkor annyira ne távolodjunk el a testfestékektől. Wes Borland a Limp Bizkit gitárosa is biztos, hogy valami őrületes testfestéssel fog készülni a bécsi bulira.

Negyedik indok: Csak annyit mondunk, hogy thrash metal és egyből beugrik mindenkinek a Sepultura mellett a Testament is. Skolnick bácsiék itt is megmutatják, hogyan is kell kemény, gyilok riffekkel letépni az emberek arcát.

Ötödik indok: Mostanában hatalmas népszerűségnek örvendő Gojira-ra azt hiszem, nem is nagyon kell magyarázatot adnunk, hogy miért várjuk.

Hatodik indok: Aki ismeri a Wild Boyz nevű Tv sorozatot (a Jackass-ből ismert Steve-o és Chris Pontius elmebeteg "dokumentumfilm" sorozata), annak ismerős lesz a következő banda. A Turbonegro  szintén tiszteletét teszik a Rock In Vienna-n.

Hetedik indok: Ha szereted az elszállós, progresszív riffeket, a vad hörgést keverve a lágy dallamokkal, akkor biztos, hogy szereted az Opeth-et! Na, hát magyarázzuk tovább? Ki ne szeretné Mikael Åkerfeldt stand up-ját hallgatni két epikus dal közt?!

Nyolcadik indok: Szereted a PanterA-t? Jó, ez nem teljesen PanterA, sőt csak  Vinnie Paul van az életünket meghatározó bandából, de miatta érdemes megnézni a Hellyeah buliját.

Kilencedik indok: A kicsi AC/DC alias Airbourne-t már volt szerencsénk látni. Akkor megfogadtuk, hogy még megnézzük őket, ha van rá lehetőségünk. Nos.... van!

Tizedik indok: Háborús metal fanoknak, nem szabad hagyniuk, hogy vesszen a haza! Irány Bécsnek büszke vára, és támadjatok a Sabaton koncertjén!

 +1 indok: Szerintetek, ezt kell indokolnunk?

rock_in_vienna_day1.jpg

rock_in_vienna_day2.jpg

rock_in_vienna_day3.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr17413650

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum