RockStation

Mert lebegni jó, itt az új My sleeping Karma-videó

2015. április 30. - sandroo

10994443_919464491417407_3830858015038707773_n.jpg
Íme egy középtempós dal, lebegős témákkal megfűszerezve, mesterien összerakva...a német My Sleeping Karma nevű banda tolmácsolásában. Egy új dal és egy új official videó, egyben a banda hamarosan megjelenő új albumának egyik előfutárának is tekinthető, amely a Napalm Records kiadásában fog megjelenni.


A német származású My Sleeping Karma neve ismerősen cseng azoknak ,akik képben vannak a szellősebb, zenék világában, ez nem véletlen, mivel egy remek bandáról van szó. A bevezetőben említett official videó, amely a zenekartól nem éppen távol álló távolkeleti dolgokból merítve, a Prithvi (föld) címet kapta. A fekete-fehér videó, egyrészt ízelítőt ad nekünk a banda ötödik Moksa című albumának irányvonaláról, másrészt egy egyedi vizuális élményt is nyújt a zenei élmény mellett természetesen. Lehet meditálni...

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr107413826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum