RockStation

Skinless: új videó a Skinlesstől

2015. április 30. - sandroo

11138641_10153219962103680_2505805510771480685_n.jpg
Egy igazi arc letépős death metal videóhoz mit szóltok? Az amcsi veterán Skinless új videóval jelentkezett, amely mind zeneileg, mind pedig a videót tekintve magában hordozza a tradicionális death metal ízeket. 

Ahogy azt a bevezetőben is említettem, a 2013-ban újjá alakult banda legújabb Skinless című videója nem nélkülözi a death metal kliséket. Van benne őrült orvos, pörgő feszület, fröcsögés és szó szerint letépik egy csávó arcát, ami szerintem elég rendes dolog tőlük. Szóval zajlik az élet, mint a Dallasban és közben pedig feltűnik a folyamatosan zúzó banda is, akik rettentő dühösen böfögik  elő a muzsikájukat miközben villódzó fények közepette az őrült doki éppen kicsipkézi a szegény, székhez kötözött csákó arcmemóriáját. A dalt amúgy, a hamarosan megjelenő Only The Ruthless Remain című lemezen szerepel majd. Viszont erre még várnunk kell, addig üssük el az időt ezzel a remek videóval. 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr337413504

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum