RockStation

Sin of Kain: Nosztalgiakoncert Debrecenben és Budapesten

2015. május 20. - sunthatneversets

sinofkain_2015.jpg

Hét év szünet után ismét színpadra áll a hazai extrém metal zenekarok egyik legjobbika, a Sin Of Kain. Május 22-én a debreceni Kaptárban, 23-án pedig Budapesten, a Blue Hellben ad egy-egy exkluzív koncert a banda, méghozzá a klasszikus, 2003-as felállásban. A két koncert helyszínén elérhető lesz egy új CD is, amely az első két anyag (Howling Sins of Alighting Whim és …of Disharmony) dalai mellett egy, a The End nagylemezen szintén hallható dalt tartalmaz, mindezt új köntösben, azaz részben, vagy teljes egészében újravéve.

A debreceni koncerten játszik még a hazai pályás Perihelion és a nyírbátori Drow, Budapesten pedig a Perihelion mellett az Ignotus Enthropya lesz látható. További információkat a zenekar Facebook oldalán találhattok. A zenekarral nemrég interjút készítettünk melyet ITT nézhettek meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr107474798

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum