RockStation

Ilyen a Machine Head a próbateremben

2015. május 21. - KoaX

machine_head_20142.jpg

Robb Flynn nem tétovázik. Az epehólyag műtétje után már a zenekarral van lent a próbateremben. A hajtás után láthatjátok, hogyan is készülnek gépfejék a Latin Amerikai turnéra. Reméljük a budapesti bulin is oda fogják magukat pakolni, és egy extra erős programmal tépik majd le a fejünket!

REHEARSALS FOR LATIN AMERICAThe boys rehearse a little “Clenching The Fists Of Dissent”, give a message to their Latin American fans, plus run through “Days Turn Blue To Grey” for the first time in 10 years!Direct ticket links below!LATIN AMERICA TOUR DATES 201525-May Mexico, Guadalajara, C3 http://tinyurl.com/pqv9vyj27-May Mexico, Monterey, Cafe Iguana http://tinyurl.com/q57hvdb29-May Mexico, Mexico City, Circo Volador http://tinyurl.com/q57hvdb31-May Colombia, Bogotá, Teatro Metropol http://tinyurl.com/q6f74so02-Jun Chile, Santiago, Teatro Cariola http://tinyurl.com/ntn274m04-Jun Argentina, Buenos Aires, Teatro Flores http://tinyurl.com/o2hryu905-Jun Uruguay, Montevideo, Music Box http://tinyurl.com/nk65vru07-Jun Brasil, São Paulo, Via Marquez http://tinyurl.com/p58ezzm

Posted by Machine Head on 2015. május 20.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr527476868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum