RockStation

A Wellhello és a Halott Pénz jegyzi a VOLT himnuszát

2015. május 22. - sunthatneversets

volt_himnusz.jpg

Mindössze 40 nappal az idei TelekomVOLT Fesztivál indulása előtt, szerda reggel a Petőfi Rádió “Talpra Magyar!”című műsorában mutatták be az esemény hivatalos himnuszát, amelynek klipje este 7-kor látott napvilágot. Nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy előre lássuk: a dal és a klip minden kétséget kizáróan az idei nyár egyik legnagyobb slágere lesz, mégha ugye nem is rock. Garancia erre az alkalmi alkotópáros-csapat, az utóbbi idők legsikeresebb két produkciója, a Wellhello és a Halott Pénz, illetve a java részt a VOLT Fesztiválon játszódó videóklip, amely sokak számára az év legboldogabb pillanatait idézi.

A VOLT szervezői számára nem volt kérdéses, hogy a Halott Pénzt és a Wellhello-t kérjék fel az idei himnuszhoz.
 
Lobenwein Norbert, főszervező: “A Halott Pénz és a Wellhello karriertörténetéhez hasonlóval még nem találkoztam és egészen bámulatosnak tartom. Tavalyi ilyenkor a Wellhello-nak még egy dalát se ismertük, ma pedig ők is és a Halott Pénz is főműsor idős fellépők a VOLT Nagyszínpadán és az ország legnagyobb klubjait töltik meg, szinte naponta. Az ő sikerük igazi példa lehet sokak számára: hiteles, profi produkciók, frappáns és szellemes szövegekkel, sok munkával. Nagyon megtisztelő, hogy azonnal igent mondtak a felkérésünkre és ők jegyzik a VOLT himnuszát 2015-ben, annak pedig külön örülök, hogy Dávidék az egész VOLT ideje alatt Sopronban maradnak és velünk fesztiváloznak majd.”
 
Fülöp Zoltán, főszervező: “A VOLT a kezdete óta az eklektikáról szól. Éppen csak befejezi a koncertjét Slash vagy a Motörhead, máris érkezik David Guetta vagy a Wilkinson. Biztosra veszem, hogy a VOLT himnuszát jegyző két csapat, a Wellhello és a Halott Pénz nagyszínpados koncertjén nem csak csordultig telik a huszonötezres küzdő terünk, de hatalmas élményre is számíthatunk tőlük. Olyanra, amire emlékezni fogunk… A Halott Pénz koncertjén egyébként tényleg lesz valami látványos a levegőben: egyszerre 10.000 darab lufit engedünk a magasba a rajongók segítségével.”

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr367481296

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum