RockStation

Zoomolj rá!!! - part 5.: Jingo – Végre egy izgalmas alternatív rock banda brit honból

2015. május 26. - BETH

jingo.jpg

Ezen a szép napon nem valami megszokottá vált, kelet-európai alternatív rock újraértelmezést ajánlanánk nektek. A mai főszereplő egy brit banda, a Jingo, amely 2014-es Art of Loving című debütáló albuma óta gyűjti be az elismeréseket a szigetországban és az USA-ban.

A formáció (Katie Buckett, Jack Buckett, Joseph Reeves, Chris Smith) a közelmúltban jelentette meg legújabb dalát  A.D.D címmel és a számhoz készült klipet a napokban osztották meg a nagyérdeművel.  A felvétel letisztult, egységes, a gitár egyszerre nyers és elegáns. Az énekesnő nagyon kiforrottan, tisztán és igen, csalódottan, éledező dühvel énekel. Ebben a bandában minden megvan, ami garantálhatja a nagyobb sikert, mivel anélkül visznek új színt a műfajba, hogy a mai koppintás szekeret tolnák és egy századszorra is elismételt tucat sablont tuszkolnának le a torkunkon.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr597489780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum