RockStation

James Hetfield reinkarnációja!

2015. június 01. - KoaX

jameshetfield_jpg_original.jpg

Jöhet egy Metallica-s cikk? Természetesen a szerkesztők nálunk folyamatosan bújják a netet a frissebbnél frissebb infók után. Így találtunk rá arra is, hogy a legmenőbb metal zenekar frontembere James Hetfield válaszolt pár Metallica fan club-os kérdésére. Azt mind annyian tudtuk, hogy Hetfieldnek komoly problémái voltak a piával. Ezt gondolom, láttátok páran a Some Kind Of Monster című dokufilmben is. Na, de azóta mi van veled James?

Feltűnt az egyik kedves rajongónak, hogy James csuklóján látható egy X alakú borotva tetoválás, ami egy régi straight edge szimbólum. James elmondása szerint, tényleg nem iszik, és ehhez tartja is magát. Természetesen azt is elmondta az arany torkú énekes, hogy Ő nem egy igazi hardcore straight edge, hanem, ahogy ő fogalmazott, egy "újjászületett straight edge vagyok"

jamesse.jpg

Ha nektek lenne lehetőségetek, mit kérdeznétek Jamestől? Várjuk kommentben a kérdéseket, illetve arra is kíváncsiak vagyunk, hogy vannak-e itt straight edge-s arcok?!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr327507842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam CheapRock 2015.06.01. 08:30:18

a straigh edge-ek még alszanak.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum