RockStation

This is Mowar!! Flamedrop album előzetes

2015. június 01. - sandroo

22397_989759104392167_3307176765611133307_n.jpg
Készen álltok egy kőkemény tekerésre?? Figyelmetekbe ajánlanék egy állat bandát kis hazánkból, azon belül is Mosonmagyaróvárról. Mégpedig a dallamos death/thrash vonalon mozgó Flamedrop zenekart, akik tuti beledöngölnek a földbe a muzsikájukkal. Úgy is mondhatnám ,hogy száz ütés az arcra from Mowar!!! 

A 2009-ben alakult Flamedrop a szokásos forgatókönyv szerint átesett néhány tagcserén, mire végül ez a felállás kialakult. Rengeteg energiát öltek bele a srácok, hogy egy színvonalas produkcióval tudjanak bemutatkozni a nagyérdemű előtt, úgy gondolom, hogy ez sikerült is nekik. Véleményem szerint tényleg egy fasza lemezt durrantottak nekünk a mosonmagyaróvári fenegyerekek, de erről ti magatok is megbizonyosodhattok. Most bepillantást nyerhetünk a hamarosan megjelenő Thoughts On Fire című lemez nótáiba. Öblös basszus, Riff-cunami, brutál vokál, és természetesen meg kell említeni a bőröket iszonyatos energiával répázó Cseh Attilát, aki annak idején a Casketgarden (R.I.P.) sorait erősítette. Az album hamarosan, teljes egészében meghallgatható lesz a banda bandcamp oldalán. Addig pedig itt egy kis étvágycsináló a lemezhez, a banda oldalán pedig lehet gyakorolni a "tetszik" gomb használatát. JEAH!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr677509586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zsófi Galambos 2015.06.01. 22:00:27

Kedves Rockstation!
Szuper a cikk :) Engedjétek meg, hogy felhívjam azonban a figyelmet egy - minden bizonnyal véletlen- helyesírási hibára, aminek javítása mindenképpen emelné az írás hitelességét! A "Mosonmagyaróvár-i" szócska sokkal joban mutatna ott helyesen, "mosonmagyaróvári"-ként írva.
Nagyon köszönöm és elnézést a kukacoskodásért! :)
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum