RockStation

Vasárnap Hellyeah a Barba Negrában!

2015. június 01. - rockstation

hellyeah.jpg

Az ex-Pantera dobos Vinnie Paul vezette Hellyeah júniusban visszatér Magyarországra. Ezúttal fesztivál fellépés helyett egy kisebb klub bulit adnak.

A tavalyi FeZenen már bemutatkozott, csapat nemrég közzétett klipje az egy éve kiadott Blood For Blood címmel megjelent negyedik album Hush dalához készült, mégpedig azzal a Robert Sextonnal, aki a Moth és a Sagre Por Sangre klipjeiket is rendezte.

A Hellyeah előtt két hazai banda melegíti majd be a bulit. Előbb a Room Of The Mad Robots, a pszichedelikus metalban utazó budapesti banda, majd a Magma Rise, az ex-Mood, ex-Stereochrist, ex-Wall Of Sleep, ex-Neck Sprain stb tagokat felvonultató stoner metal alakulat csap oda. Ezért aztán érdemes időben érkezni.

Menetrend:
Kapunyitás: 18.00
Room Of The Mad Robots: 18.40 - 19.20
Magma Rise: 19.40 - 20.30
Hellyeah: 21.00 - 23.00

TOVÁBBI INFÓK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr497508218

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum