RockStation

Csak jövő év elején érkezik a Gojira új albuma

2015. június 15. - sunthatneversets

12.jpg

Bár mi már az idei évben megjelenő leginkább várt lemezek listáján is előkelő helyet szavaztunk meg a Gojira-nak, úgy látszik mellélőttünk az évszám vonatkozásában. Azt mondják azonban a Duplantier tesók, hogy bár az új lemez munkálatai nagyon jól haladnak, a dobfelvételek teljesen készek, a gitárok pedig majdnem, mégsem várható lemez tőlük jövő év elejénél előbb.

Ennek oka pedig az, hogy most az elkészült dalok közül válogattak és ami nem volt mindkettőjük számára 100 %-os, azt kihajították. Így végül csak áprilisban kezdték meg a stúdiófelvételeket, a lemez pedig a nyári koncertszezonig nem készült el. A zenéről azt mondják kevésbé bonyolult, inkább lényegre törő, ahol egy alaptémából bontakozik ki a dal.

Reméljük, hogy azért nem pont a lányeget ölik ki a muzsikából. Mindenesetre mi már nagyon várjuk az új korongot.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr697545056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum