RockStation

10 nap múlva érkezik a Cockney Rejects! Először Magyarországon!

2015. június 24. - csigaur

cockney-rejects-wallpaper.jpg

Pontosan tíz nap múlva érkezik Budapestre az angol Cockney Rejects zenekar. Az 1978-ban alakult punk banda első alkalommal játszik Magyarországon, úgyhogy érthető a várakozás a rajongók részéről.

Nagyon fontos információ, hogy a koncert nem a Roham Bárban lesz megtartva (mivel az időközben bezárta kapuit), hanem a Dürer Kert nagytermében lesz látható és hallható a Cockney Rejects. Természetesen a hazai streetpunk és Oi! zenekarok kiemelkedő bandái melegítenek majd be, úgy mint a BelfegOi!, Derkovbois, Fegyelmező Részleg és a Böiler.  Ha ott voltál a The Business koncerten, ezt se hagyd ki! A kezdésről, a jegyárról és bővebb infókat a koncerttel kapcsolatban ezen a linken kaphatsz. Találkozunk július 4-én a Dürerben! Oi!

cockneyrejectsuj.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr967568090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum