RockStation

Bizonyítsd be, hogy jobb vagy Matt Pike-nál

2015. június 26. - KoaX

high_on_fire_2015_5_credit_j_hubbard.jpg

A Sleep és High On Fire zenekarok atyja Matt Pike játékra hív titeket! Na, nem az a lényeg, hogy ki tud több zöldséget elfogyasztani, vagy több sört, illetve nagyobb sörhasat növeszteni egy hónap alatt. Nem, ennél azért sokkal érdekesebb a dolog! Hajtás után megtalálod a versenyfelhívást és a nyereményeket is.

Ahogy már említettük a High On Fire frontembere Matt Pike feladja nektek most a leckét. A nemrégen megjelent Luminiferous nyitó daláról van most szó a The Black Plot-ról, azon belül is a szólóról! A játék maga tök egyszerű, le kell töltened a dalnak az INNEN elérhető verzióját és fel kell játszanod a saját szólódat. Pontosabban a harmadik perc ötvenhatodik másodpercétől megmutathatod, hogy milyen szólót is képzelnél Matt játékának a helyére. Fontos, hogy a felvett szólódat töltsd fel IDE, majd a saját Soundcloud-odra és kösd össze a két dalt. Az sem elhanyagolható szabály, hogy csak és kizárólag audio formátum játszik, videó NEM!!!

Pontosan egy hónapotok van feltölteni a hanganyagokat mivel július 25-én zárul a verseny. A zsűrit nem más képviseli, mint maga a dal szülőatyja! Ez azért nem lehet annyira rossz, főleg, ha a Te verziód nyeri el Matt tetszését. Na, de miért is éri ez meg? Oké, Matt Pike elismeri a munkádat, azért ismerjük be, már ettől is bepisilnénk, de azért vannak itt értékes tárgynyeremények is.

A fődíj nem más, mint:

  • High on Fire “Luminiferous” poszter
  • A legújabb High On Fire lemez
  • MXR M169 Carbon Copy gitár pedál
  • MXR M 101 PHASE 90-es gitár pedál
  • MXR M109 Six Band Graphic EQ gitár pedál
  • 1 "Box"i gitárhúr, ami hat készletet tartalmaz. Természetesen Te választod ki a méretet.
  • Egy Tortex márkájú pengető válogatást.
  • Illetve egy Metalsucks-os és Metal Injection-ös pólót

Hölgyeim, Uraim! Legyünk rátok büszkék! Nyerje meg egy honfitársunk ezt a remek díjat, lehetőséget! Mire vártok még? Tessék gitárt ragadni!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr637573690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum