RockStation

Itt egy új Kadavar-videó

2015. június 27. - sandroo

kadavar_1.jpg
Amint azt hírül adtuk a közelmúltban, Németország első számú hard/stoner - rock triója, a Kadavar új lemezzel készül, amely nemes egyszerűséggel a Berlin címet kapta a keresztségben. Most megnézhetitek a legújabb official videót a nyár végén megjelenő lemez egyik nótájához. Hey!!

A banda fent említett Berlin című harmadik lemeze előre láthatólag augusztus 21-én fog megjelenni a Nuclear Blast kiadó gondozásában. Most pedig hallgassuk, illetve nézzük meg a lemezre írt legelső dalt, azaz a The Old Man című szerzeményt és a hozzá készített legújabb official videót. Nem árulok el nagy titkot, hogy a bandától megszokott igényes és fülbemászó rock muzsikát kapunk az arcunkba. Semmi extra, csak a jól bevált recept. Hey!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr947575908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum