RockStation

Közeleg az év hazai ROCK/METAL eseménye!

2015. július 01. - rockstation

rm2015_terkep_04.jpg

Kevesebb, mint két hét van vissza, és az év legnagyobb és leghosszabb hazai rock/metal eseménye, a jubileumi Rockmaraton fesztivál megnyitja kapuit. A 25-ik születésnapját ünneplő rendezvény egy igazi nyaralással készül a kerek évforduló alkalmából, melynek helyszínéül a dunaújvárosi Szalki-szigetet választotta. A természet lágy ölén, a Duna parton, árnyas fák alatt egyszerű, de emberi körülmények között bulizhatják át az érdeklődők a maratoni hosszúságú eseményt, olyan fellépők társaságában, mint a német Helloween, az amerikai Hatebreed, a brit The Exploited vagy a finn Korpiklaani. 100 magyar és 20 külföldi fellépő mellett rengeteg szórakoztató, játékos program, egy saját strand és nagyon olcsó italárak várják a nagyérdeműt.

Az új helyszín bemutatása és az előzetes tájékozódás érdekében részletes térképet és egy külön kisvideót is készítettek a szervezők. A közel 100.000 négyzetméteres terület tökéletesen sík, a felújított kempingben angol vécék, telepített zuhanyzók és betonutak találhatóak, a fesztivál közvetlen szomszédságában 100 méter hosszú kiépített szabad strand üzemel napközben.

A hetibérletek és a napijegyek kedvezményesen július 10-ig vásárolhatóak meg elővételben a Ticketportal rendszerében és jegyirodáiban, vagy SZÉP Kártyás vásárlás esetén, a fesztivál weboldalán. Akik igazán hosszút akarnak idén nyáron mulatni, azok nyolc- vagy akár tíznapos FEZEN+Rockmaraton kedvezményes kombinált bérletet is vásárolhatnak, akik viszont idő vagy pénzszűkében vannak, azoknak a kétnapos hétvégi bérlet nyújthat optimális megoldást. További részletekért keressétek: www.rockmaraton.hu      

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr557586608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum