RockStation

Stoner/doom Boston környékéről - Jön az Elder

2015. július 01. - sunthatneversets

elder.jpg

Aszondja a Cudi Purci Booking sajtósa, hogy a tíz éve alapított, Boston környéki Elder második nagylemezére, a 2011-ben megjelent Dead Roots Stirring remekművére egyként kapta fel a fejét a rifftársadalom, akik az év elején Lore címmel megjelent új korongjukkal végre hazánkban is bemutatják tudásukat. Stoner/doom rajongóknak kihagyhatatlan esemény, de ha csak szimplán bele akarsz temetkezni az elszállt, szembogártágító riffekbe, akkor is ott a helyed.

Turnépartnerük, a Washington állambeli Mos Generator szintén jól ismert alakja az undergroundnak, megannyi kiadvánnyal a hátuk mögött. Stoneres, heavy hard rock dalaik kiváló alkalmat fognak szolgáltatni egy nyáresti, sördobáló tánchoz. ja és lesz Grizzly is. Mindez július 12-én a Dürerben. További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr307587100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum