RockStation

Elmarad a Kingdom of Hegyalja!

2015. július 02. - sunthatneversets

hegyalja_fekvo.png

A hegyalja.info információi szerint elmarad a Kingdom of Hegyalja fesztivál. A július közepére tervezett rendezvény elmaradásának okai egyelőre nem ismertek. A portál még tegnap kért a szervezőktől információkat, de válaszokat még nem kaptak, de úgy tudják a két érintett település vezetőit már értesítették. A fesztivál elmaradását hivatalosan még nem jelentették be. Állítólag arról, hogy ebben az évben sem tartják meg a programot már napok óta beszélnek helyben. A portál szerint a világszerte ismert fellépők koncertjeit Budapesten (?) tartják meg. Hogy mi van? Ha konkrét infókhoz jutunk természetesen tájékoztatunk benneteket.

Update: a Lángoló Gitárok elérte a fesztivál főszervezőjét, Kovács Pétert, aki elmondta, hogy a hír sajnos igaz. Mivel azonban a fellépők jó része ki van fizetve ezért alternatív helyszíneket keresnek a koncerteknek és ezek zöme tényleg Budapesten lesz. Pontos infókat későbbre ígért a szervező.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr677590494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum