RockStation

Budapestre költözik a hegyaljás Nightwish koncert

2015. július 03. - sunthatneversets

nightwish_2015_2.jpg

Csütörtökön jelentették be a tokaji Kingdom of Hegyalja szervezői, hogy a július 15-19-re tervezett fesztivál elmarad, így a nulladik napi sztárfellépő, a Nightwish sem játszik majd Tokajban. A koncert azonban nem marad el: a finn szimfonikus metal csapat július 15-én Budapesten, a Petőfi Csarnok szabadtéri színpadán lép majd fel a Sorronia társaságában. A fesztiválra megváltott bérletek és az aznapra szóló napijegyek a budapesti koncertre is érvényesek.

Közleményben nyugtatta meg a Nightwish rajongóit a Concerto Music: bár az idei Kingdom of Hegyalja Fesztivál sajnos elmarad, a Nightwish tokaji fellépését szervező ügynökség gondoskodik arról, hogy a finn szimfonikus zenekar az eredetileg tervezett napon, új helyszínen léphessen fel Magyarországon. Alig egy nap alatt sikerült megfelelő méretű új helyszínt találni a komoly technikával érkező nemzetközi produkciónak: a Nightwish és a Sorronia július 15-én Budapesten, a Petőfi Csarnok Szabadtéri Színpadán, azaz a Pecsa Music Gardenben lesz látható.

A helyszínválasztásnak köszönhetően a fővárosban is szabadtéren, fesztiváli hangulatban, fő fellépőhöz illő hosszúságú műsorra számíthatunk a Nightwish részéről. A zenekar ezen az estén nem csak új énekesnőjét, Floor Jansent mutatja majd be a hazai rajongóknak, hanem a legfrissebb, március végén megjelent lemezüket is. Az Endless Forms Most Beautiful egy újabb mérföldkő a zenekar életében, hiszen az új felállással a zenekar saját bevallása igazán szerint is magára talált, és „sosem volt még ennél jobb”.

A fővárosi koncertre jegyek vásárolhatók a Ticketportal országos hálózatában, de a Kingdom Of Hegyalja Fesztiválra megváltott bérletek és nulladik napi jegyek is érvényesek a budapesti koncertre, és a fővárosi koncert szervezői a VIP jegyesek igényeit is igyekeznek majd kielégíteni. A Kingdom Of Hegyaljás jegyeknél a visszaváltás lehetősége is adott, amivel kapcsolatban a weboldalon és a jegy@kingdomofhegyalja.hu e-mail címen érdemes tájékozódni. A budapesti Nightwish koncerttel kapcsolatos fejleményekről a Concerto Music Facebook oldalán oldalán tájékozódhatunk, valamint a budapesti koncert Facebookos oldalán.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr107593220

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum