RockStation

Szeptemberben Magyarországon a sörelkapós John Coffey

2015. július 06. - rockstation

johncoffey02_jellemollema.jpg

Hollandia és a kontinens egyik legnépszerűbb zenekara, a húzós punkos zúzást eszméletlen energiájú koncertekbe sűrítő John Coffey először Magyarországon! Amellett, hogy a frontember nagyon ügyesen kap el felé hajított söröket crowdsurfing közben, a John Coffey a legnagyobb sztárok egyike hazájában, és minden fesztiválon ezrek tombolnak önfeledten a fellépéseken. A Kensington mellett újabb holland sztárzenekar az A38 Hajón!

Pár hete futótűzként terjedt egy koncertvideó: a hollandiai Pinkpop fesztiválon fellépő John Coffey frontembere szokásos rítusainak egyikét végezte, amikor crowdsurfing közben felállt rajongóinak magasba tartott kezére, és úgy ünnepeltette magát. Egyszer csak a tömegből feléje repült egy fél korsó sör, David Achter de Molen pedig a lehető legtermészetesebb mozdulattal kapta el, és azzal a lendülettel fel is hajtotta az egészet. Az igazság az, hogy nem véletlenül a John Coffey-val történt meg az eset, amit azóta ötmilliónál többen láttak a YouTube-on. Hollandia, de talán Európa vitathatatlanul legjobb koncertzenekaráról van ugyanis szó, aminek fellépésein tömegével követik egymást a hasonló gegek.

A Halálsoron hatalmas termetű csodatévő hőséről elnevezett együttes zenéjében remek arányérzékkel keveri a Refused dühös punkrockját a laza szörfpunkkal és a klasszikus rock and rollal. Sokat elmond, hogy második lemezét azzal a Pelle Gunnerfeldttel vették fel, aki Refused és a Hives mellett is dolgozott. De amiről a John Coffey igazán híres lett, az élő fellépéseinek elképesztő atmoszférája. Másfél óra kirobbanó akció: az énekes, David egy szempillantás alatt az ujja köré csavarja a közönséget, az összes elképzelhető koreográfiába és interakcióba bevonva annak tagjait. Az európai fesztiválok sikersztorija, a John Coffey ezúttal súlyos, plafonramászós, izzó hangulatú klubkoncerten mutatja be friss idei lemezét, először Magyarországon, az A38 Hajón szeptember 18-án. TOVÁBBI INFÓK ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr757603418

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum