RockStation

Agyhalál a Babymetal-on túl

2015. július 08. - sebiszabi

p_artist_03.jpg

Anno, amikor a Babymetal "formabontó" produkciójával berúgta az ajtót, akkor én nem tudtam nyugodt szívvel hasra esni tőlük. Szépen összerakott show ez, némi ingerküszöb-birigzálással, de ennyi. Mennyi komment jött a témában, hogy őskövületek vagyunk, meg hogy nem értjük az egészet, és ez lesz az, ami a klasszik metalt elsodorja, mint a bálnaszart a monszun. Egyelőre nem így lett, de cuki, hogy fesztiválon paroláznak a tini lányok ikonokkal (Machine Head, Slayer stb.). Természetesen az internet korában még ennél is nagyobb őrültséggel kell kirongyolni a próbateremből, és úgy tűnik, hogy van aki hajlandó erre is. A Conchita Wurst vonalon tovább lovagolva (beeeh) emberünk előbb Ladybeard (~női szakáll) néven csinosba öltözve nyomta a kawaii-ba oltott death metalt - szürreális, hajtás után merjük csak.

 

De itt még nincs vége, a faszi maga mellé importált két fiatalt kislányt, akik meg a Babymetal feelinget hozzák a zenekarba, ez lett a Ladybaby. Teljes totális agyhalál, az emberiség megérett a pusztulásra. Pont. És aki arra gondolna, hogy polgárpukkasztás az egész, nem-nem. Ők ebből szeretnének megélni

Amúgy ez így már majdnem valami, de egy pillanat a videóból a retinának és végleg vége az élménynek kicsit sem nevezhető neuronfelvillanásnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr837610192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fehi 2015.07.09. 11:56:41

A csávó hangja jó lenne, de ez a cukormáz nekem inkább gusztustalan, mintsem egyedi...
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum