RockStation

Bűnügyi krónikák a rock világából

2015. július 15. - sebiszabi

bullet-belt-metalhead.jpg

Az elmúlt hetekben a tengerentúli kék egyenruhás rendvédelmi szervek kaphattak némi (kék) fényt, mert két egészen idióta hírt tudunk szállítani a rock n' roll bűnös világából. A közös bennük, hogy nem is igazán értjük az egészet, de biztosan a zsaruknak van igazuk, szinte biztos is, hogy ez lesz a végeredmény. Lássuk is:

#1. Letartóztatták, mert túl 'keményen' játszotta a nemzeti himnuszt

Szerencsétlen Pittman gyerek bűne az volt, hogy az amerikaiak nemzeti ünnepén, július 4-én egy szál gitárral és egy erősítővel kiállt az utcára és nekiállt, hogy eljátssza a nemzeti himnuszt. Lett némi forgalmi dugó, amiért kihívták a yardokat, szépen harc nélkül Pittman levonult a járdára és befejezte, amit elkezdett. A mellékelt videón azért látszik, hogy a tömeg többségében azért szerette a performanszt. Amint letette a gitárt, jöttek a kékek és szépen előállították azzal az indokkal, hogy nem tisztelte meg a nemzeti himnuszt. A jacksonville-i (Florida) rend éber őrei szerint hiába szólították fel, ő a járdán folytatta ördögi játékát, és nem fejezte abba. Így tette mindezt: 

Még szerencse, hogy az ilyen önérzetes rendőrök nem a másik parton tevékenykednek, mert ezek bevitték volna a fél Metallica-t, mikor ők himnuszt játszottak baseball, vagy kosárlabda meccsen. 

#2. Kamu töltényes bőrszíj miatt kaptak le egy metal arcot a helyi buszról

Bostonban történt az eset, ahol mondjuk híresek a hülye döntésekről, néhány éve betiltották a mosh pitet...Szóval a 26 éves Kevin Young felszállt az alább látható szerkóban a buszra, amitől a busz vezetője és az utasok is összeszarták magukat és a pánik kellős közepében hívták is a 911-et. A következő megállónál le is szedték emberünket, majd némi matekozás után megállapították, hogy valóban replika töltényekkel van dolguk. Kicsit jól sikerült a félelemkampány odaát..Congrat!

kevinyoung.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr97630228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum