RockStation

Itt egy új My Dying Bride dal az ősszel megjelenő lemezről

2015. július 18. - sandroo

1514255_644140928981102_872084226_n.jpg
A sötét muzsikák egyik legnagyobb veterán bandája, az angol My Dying Bride legújabb teljes hosszúságú stúdió albuma Feel the Misery címmel fog megjelenni az idei év őszének kezdetén. Viszont addig megnézhetjük őket a Rockpart nagy színpadán, ráadásul most örülhetnek
a My Dying Bride rajongók szerte a világon mivel meghallgathatunk egy új nótát a hamarosan megjelenő lemezről.

A szeptember 18-án megjelenő Feel the Misery a Peaceville Records kiadványaként lát majd napvilágot. Az új lemezről csak annyit említenék meg előljáróban, hogy a bandába visszatért eredeti gitáros Calvin Robertshaw nyilatkozata szerint a Feel the Misery lemez kétségtelenül a zenekar eddigi pályafutásának egyik legnehezebb, legsötétebb és legfenségesebb lemeze lesz. Emellett még az sem egy elhanyagolható információ, hogy a banda a felvételek alkalmával visszatért a zenekar régi törzshelyének számító, a West Yorkshire-i Academy Studióba, amely helyen készültek a zenekar klasszikus korai kiadványai. Következzen az új albumot alkotó nyolc dal egyike, a  lemez nyitónótája, egy nyolc perces tökéletes M.D.B. dal, And My Father Left Forever címmel. Hibátlan.


A dalok lista:

1. And My Father Left Forever
2. To Shiver in Empty Halls
3. A Cold New Curse
4. Feel the Misery
5. A Thorn of Wisdom
6. I Celebrate Your Skin
7. I Almost Loved You
8. Within a Sleeping Forest

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr297636738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum