RockStation

Miért fogunk kilátogtani az idei Szigetre?

2015. július 19. - KoaX

0limpbizkit2014_20.jpg

Robbie Williams! Mondanánk, ha odalennénk a pop zenéért, de ez egy rock- metal zenével foglalkozó oldal, szóval nem ez a helyes válasz.Igaz, hogy a sziget már nem feltétlen a rock-metal zene szerelmeseinek szól, de azért mégis kifogunk látogatni a fesztiválra.Hogy miért? A metalosokat mindig megosztó Limp Bizkit miatt. Sokan nem szeretik, azonban mi a szerkesztőségben oda vagyunk Wes Borlandék munkásságáért, így most összedobtunk egy TOP 10 Bizkit indokot! Hajtás után megtalálod a listánkat! Keep On Rollin Baby!

10: Ami a Slipknot-nál a Spit It Out, az a Bizkitnél a Take A Look Around. Remélem, hogy a klip után mindenki megnéz pár koncert felvételt, aztán pedig megérti, hogy mire is gondolok.

9:Tipikus koncert dal, tipikusan megörülünk rá, tipikusan letépjük a máik kibaszott arcát! 

8:,,Az ex-barátnőmről szól, és arról, hogy milyen szar módon kezelt engem. Egyszerűen nem tudtam elhagyni, míg ő elcsábította a barátaimat, és csak a pénzemért kellettem neki. Próbáltam kifigurázni azt, hogy miért tettem mindezt, és a végén összefoglalom, hogy az egészet csak a dugás miatt csináltam " Fred Durst

7: Az a dal, ami az ezredfordulón megfogott. Emlékszem, hogy mentem suliba reggel, és ez ment a szebb napokat látott zenei csatornán is. Ez az a dal, ami bárkit, bármikor megtud ragadni, amit a legkönnyebben magáénak érezhet bárki.

6: Az új albumot, a táncolni vágyó diszkós elefántokat nagyon sokan várjuk. Jó eséllyel idén már nem is lesz belőle semmi, hanem inkább majd csak jövőre, de addig is kaptunk egy kis morzsát belőle.

5: Mondhatjuk, hogy ez volt a zenekar igazi mélypontja? Wes kilépet a zenekarból, helyette Mike Smith tépte a gitár húrjait. Nekünk azonban mégis nagy kedvencünk ez az album is. Van egyáltalán rossz Limp Bizkit album? Koncerten is reméljük, hogy mindenki felfalja a másikat majd elevenen!

4: Wes visszatér, itt az The Unquestionable Truth Part 1. Nem tudjuk, hogy lesz-e valaha második része, de az egész album- EP kinek, hogy tetszik a zenekar egyik mesterműve. Talán itt voltak a legkeményebbek, úgymond a legmetalosabbak. IMÁDJUK ezt a dalt is, mint a többit! Jöjjön az igazság!

3: Elérkeztünk a dobogó legalsó fokára. Eddig sem gyenge klippekkel-számokkal dolgoztunk,de azért van még a tarsolyunkban! A harmadik helyre egy feldolgozás szám került, amit mindannyian imádunk, aminél azt érezzük, hogy ahogy ordítjuk, minden felesleges agresszió kiszabadul belőlünk! Reméljük, hogy élőben is így lesz.

2: Második helyen pedig reméljük, hogy mindenki megtalálja a saját útját. 

1: Az Indigo Ranch stúdióban Ross Robinson vezényletével, és Matt Wallace keverésével mindössze hat nap alatt rögzített Three Dollar Bill Y'All$ lemez a Limp Bizkit zenekar első kiadott nagylemeze. Az ezredfordulóra többmilliós eladást ért el.

+1: Az előző Counterfeit második verziója

Természetesen a Limp Bizkit mellett egyéb rockzenei eseményeket is tartogat az idei Sziget Fesztivál. Fellép többek között a Kings Of Leon, az Interpol, a Kasabian, a Hollywood Undead, a Dropkick Murphys, az Enter Shikari, a Halestorm.  

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr867633454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hambig 2015.08.10. 13:32:19

tavaly volt 3 ropiért a parkban.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum