RockStation

Jön az új Lucy album, kész a vadiúj klip

2015. július 20. - sunthatneversets

lucy.jpg

Az ex-Junkies gitáros Sajti Levente által életre hívott formáció, a Lucy újra stúdióba vonul, hogy elkészítse második nagylemezét, mely Nímand címmel idén szeptemberben kerül majd a boltokba.

2014. szeptemberében az Edge Records gondozásában megjelent Budapestről Szeretettel címet viselő koronggal debütáltak a srácok. Azóta több poszton is változás történt a tagokat illetően, azonban a lendület töretlen, megíródtak az új dalok, és augusztus elején elkezdődik a Nímand című új anyag rögzítése is.

A 2015-ös lemezről elöljáróban annyit lehet tudni, hogy a Lucy egy minden tekintetben ütősebb albumot ígér a tavalyinál. Ízelítőül itt a zenekar legújabb videóklipje, a Szökőkút, mely az új korongon is hallható lesz.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr957640696

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum