RockStation

Nem lesz több Megyer Camp!

2015. július 25. - theshattered

49892131201112358_megyer_camp_2013.jpg

A nemrég egyhetes leosztásban megtartott, az ország egyik legegyedibb fesztiválja, a Megyer Camp úgy néz ki, végleg bezárja a kapuit. Hogy miért? Hajtás után megtudjátok.

"Kedves Barátaink, Támogatóink és lélekben Megyeriek!

A 8+1 évnyi működés, számos csodálatos pillanat és jó néhány nehéz perc után úgy határoztunk, hogy a 2015-ös MegyerCamp az utolsó volt ebben a formában. Hazudnánk, ha nem látnánk be, hogy az utolsó nap eseményei megtörték azt a "varázst", amit ez a kis falu nyújtott. Kellett ez a varázs ahhoz, hogy minden évben mi is nekifussunk, annak ellenére, hogy rengeteg nehézségbe ütköztünk, kellett ez a varázs ahhoz, hogy Ti elnézzétek hiányosságainkat, kellett ez a varázs ahhoz hogy mi jó kedvvel rakjunk rendet minden évben a buli után. és kellett ez a varázs ahhoz, hogy az ember legyintsen egyet, ha nem egészen úgy sikerült, ahogy várta...ez megtört.

Ezzel Megyer nem tűnik el és biztos, hogy ki fogunk valamit találni, de az már nem ez lesz. Még egyszer köszönünk mindent, főleg azt hogy ennyi éven keresztül kitartottatok mellettünk

Köszönettel,
A Megyer Camp csapata"

Reméljük, mihamarabb lesz valami folytatás. Addig is az ideiről ITT és ITT olvashattok, a Polgival interjút pedig ITT olvashattok.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr247654186

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum