RockStation

Miért megyünk idén is a FEZEN-re

2015. július 26. - KoaX

0sziget2011_judaspriest01.jpg

Székesfehérvár a számomra egy olyan település, ahova rituálisan egy évben csak egyszer látogatok el. Nem tehetek róla, de mindig így jön ki a lépés. Na, és ilyenkor hova megyek? Egyértelmű, hogy a FEZEN Fesztiválra! Ezen a pár napon a vasútállomás melletti sportpálya megtelik élettel. Kicsit elveszítjük a fejünket, kiszabadulunk a hétköznapokból. A hajtás után találtok pár indokot, hogy idén miért is megyünk el a fesztiválra.

A magyar felhozatal miatt sem kell aggódnunk. Lesz Road, Depresszió, és a Subscribe is megmutatja magát még egyszer Fehérváron.

Természetesen nem csak a magyar zenékre leszünk kíváncsiak. A metal rajongók szívét megdobogtatja majd a Soilwork, a Black Label Society, Sabaton és többek közt nem kisebb név, mint a Judas Priest.

A hölgyek szívét pedig egyértelműen Ville Valo fogja elrabolni a fesztiválon. Uraim fel kell kötni a gatyát....

Természetesen ez csak pár zenekar, akikre érdemes lesz oda figyelni a fesztivál alatt. Mellettük azért számos érdekes  program, buli vár még ránk. De amúgy is, mire való egy fesztivál? Arra, hogy kikapcsolódj, ismerkedj, lazulj, ökörködj, egyszerűen csak arról, hogy érezd jól magad.

Július 29-től augusztus 1-ig itt lesz a remek alkalom, hogy Székesfehérváron tegyük ezt meg! Ott találkozunk!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr337636872

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Élvezzük, de éljük is túl a nagy nyári bulikat 2015.07.26. 11:00:17

  Szinte nincs olyan nyári szabadtéri fesztivál ill. buli  szezon, hogy ne lenne egy, vagy akár több halálos áldozat is.  Többnyire rossz minőségű drog fogyasztás, vagy túlpörgés állnak a háttérben. Mindezt nem riogatásként, hanem csupán az elővigyázat...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum