RockStation

Szeptemberben érkezik Geoff Tate bandájának első lemeze

2015. július 30. - sunthatneversets

operationmindcrime_band.jpg

Arra talán még sokan emlékeznek, hogy a Queensryche név körüli hercehurca végén Geoff Tate énekesnek az Operation:Mindcrime név/márka használatát engedélyezte a bíróág. Az előbb említett néven alakította meg tehát zenekarát az ex-Queensryche énekes, első albumuk pedig szeptember 18-án érkezik a Frontiers Music-nél The Key címmel. 

A lemezt egy elég illusztris társaság játszotta fel, nevezetesen basszusgitáron David Ellefson (Megadeth) és John Moyer (Disturbed, Adrenalin Mob), dobokon Simon Wright (ex-AC/DC), Scott Mercado (Candlebox) és Brian Tichy, gitáron Kelly Gray (ex-QUEENSRŸCHE) és Scott Moughton (Geoff Tate's szóló zenekara), billentyűkön Randy Gane (Myth), vokalistaként pedig Mark Daly (The Voodoos) működött közre. Alább a Re-Inventing The Future című dal és a hozzá készített videó nézhető meg, illetve pár fontos infót találtok a lemezről.

Előzetes a lemezhez:

operationmindcrimekeycd.jpg

Az albumra az alábbi dalok kerülnek:

01. Choices
02. Burn
03. Re-Inventing The Future
04. Ready To Fly
05. Discussions In A Smoke Filled Room
06. Life or Death?
07. The Stranger
08. Hearing Voice
09. On Queue
10. An Ambush Of Sadness
11. Kicking In The Door
12. The Fall

 

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr517664684

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum