RockStation

Súlyos kiszáradással vitték a Slipknot basszusgitárosát kórházba

2015. augusztus 03. - KoaX

0slipknot2015_56.jpg

A zenekar a facebookon tette közzé, hogy a basszusgitárosuk  Alex 'V-Man' Venturella, mint az köztudott jelen pillanatban kórházban van. Eddig nem tudtuk az okot, de a banda most ezt is a nyilvánosságra hozta. Hajtás után megtaláltok minden infót.

Alex-et súlyos kiszáradással szállították a kórházba mikor rosszul lett koncert közben, de holnap már visszatér és csatlakozik a Slipknot családhoz, ahogy a zenekar fogalmazott. Nagyon köszönik a sok aggódó levelet, megosztást, postot, like-ot. Éjszakára a horror brigád basszerosa még kórházban marad, kap egy kis kezelést, de a következő koncerten már újra tépni fogja a basszusgitárt. Mi a tanulság? A nagy melegben tessék pótolni a folyadékot!

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr637677488

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum