RockStation

Dave Grohl lenne az egyik Nameless Ghoul?

2015. augusztus 05. - KoaX

grohl.jpg

Az ősz folyamán hazánkba is ellátogat a svéd Ghost zenekar, akik hergelik a népet rendesen az új album, a Meliora megjelenése előtt. Az örök kérdés, hogy kiket rejthetnek a maszkok? Vajon a névtelen szellemek híres zenészek vagy olyan arcok, akikről még sose hallottunk. Egyáltalán férfiak vagy nők? Hajtás után megtudhatjuk, hogy tényleg Dave Grohl-e az egyikük.

Azt tudjuk, hogy Dave-ről, hogy hatalmas Ghost fan, ahogy Phil Anselmo is, na meg még jó pár híres rocksztár. Azonban azt még mindig nem tudjuk pontosan, hogy kik lapulnak a maszkok mögött. Szerintünk, azért nem lehetséges, hogy a Foo Fighters főnök lenne a dobok mögött. Ezt is alá támasztja, hogy a Foo Fighters egy időben játszott a világ más pontján amikor svédek is színpadon voltak, így azért eléggé nehezen lenne kivitelezhető, de a Rolling Stone magazinnak adott interjúban az egyik Namless azért hergelte a népet.

Elmondása szerint, talán Grohl dobol a zenekarban, vagy dobolt, esetleg dolgozott velük valamelyik dalon. Esetleg ő dobolta fel az egyik dalt, vagy csak fognak együtt dolgozni, ki tudja? Állítólag már játszott ghoul jelmezben egy koncerten, de ezt nem tudjuk, hogy igaz-e vagy csak egy szám erejéig segített be.

Lássuk be, hogy azért ez tényleg mókás felvetés. Mutatunk két videót is nektek a két dobosról. Szerintünk, egyértelmű a stílusból, hogy nem Dave dobol. A Nirvana egykori dobosa sokkal nagyobb mozdulatokkal, teljesen más stílusban dobol, mint ahogy azt láthatjátok, de persze kíváncsiak vagyunk a Ti véleményeitekre is.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr287680200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dzsontra Volta 2015.08.05. 18:40:52

Nem Dave dobol a belinkelt videóban, viszont ismerve munkásságát, valószínűleg vagy dobolt fel már számot nekik, vagy játszott már valamelyik koncertjükön :)
www.youtube.com/watch?t=197&v=PEfOrECg6jI
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum