RockStation

Hagyományteremtő nehézzenei fesztivál a Dürer Kertben szeptember 4-én!

2015. augusztus 06. - sunthatneversets

0wallofsleep2014_09.jpg

Doom /// Stoner /// Sludge vs. Death /// Grind /// Core. A death metal és a doom metal találkozása két színpadon, 12 fellépővel! A Doomstage-en tiszteletét teszi majd a hazai doom metal két alapcsapata, a Stereochrist és a Wall Of Sleep, de végre bemutatkozik a pesti közönség előtt a szegedi Sentio Ergo Sum is, hiánypótló, My Dying Bride-ihletésű, komor death-doomjukkal. Majdnem-születésnapi lemezbemutató tart a sludge-post rock kiválóság Torn From Earth, és zavarba ejt a „Neurosis-bluest” játszó Gyász. Mi több, az instrumentális drum and bass/sludge Her Highness is ezen az estén debütál!

A Deathstage-en pedig olyan fellépőkre lehet nyomulni majd, mint a Veér és Kolp zenekarok tagjainak old school death metal bandája, a budapesti Purulent Rites, a fílinges sludge témákat pokoli death metallal vegyítő nyírbátori Drow, a hazai grindcore szcéna alapcsapatának számító kiskunhalasi Jack, és a szegedi, kíméletlen, technikás death metalt csapató Fall. A főbanda pedig egyenesen Lengyelországból érkezik: a Soundfear két énekessel rombolja majd le a színpadot, agyas, core-os death metaljukat pedig saját bevallásuk szerint az ősi azték kultúra véres rituáléi inspirálják. Lezárásképpen pedig a The Wedding At The Slaughterhouse-ra lehet bulizni keményen – ifjúkorunk diszkó slágerei és filmzenéi death-grind átiratban! További infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr297684874

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum