RockStation

Hollow Cathedra: íme még egy új My Dying Bride nóta

2015. augusztus 20. - sandroo

my_dying_bride_2014.jpg
Pár napja a szerencsések élőben is láthatták a My Dying Bride legénységét az idei Rockpart keretein belül. Most egy új dalt hallgathattok meg, amely nem szerepel a hamarosan megjelenő lemezen, viszont pont passzol az esős, szomorkás időjáráshoz. De gondolom ez nem meglepő....

Szerintem nincs olyan My Dying Bride fanatikus, aki ne tudná, hogy közeleg a legújabb, szám szerint a 12. M.D.B lemez megjelenésének napja. A Feel the Misery című legújabb anyag szeptember 18-án mutatkozik be a nagyközönség előtt, méghozzá a Peaceville Records kiadványaként. Most egy új dalt tudunk mutatni, amely nem szerepel a lemezen, kizárólag a Decibel Flexi Series részeként jött ki. A dal címe, Hollow Cathedra, ami nem éppen a pörgősebb dalok közé tartozik, de nagyon ott van a szeren, persze ez nem meglepő a doom-veteránoktól. Íme a dal.


A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr457719746

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

herma · http://breakthesilence.blog.hu 2015.08.22. 23:05:26

Hát, nekem ez pont nem tetszik. Viszont a lemezes dal annál inkább, úgyhogy - egyelőre - nem aggódom a Feel the Misery miatt. Hanem várom!
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum