RockStation

A pletykák szerint máris újjáalakul a Guns N' Roses

2015. augusztus 26. - sunthatneversets

guns_1987.jpg

.... ráadásul mindjárt az 1987-es felállással. Miután pár napja Slash egy svéd televíziónak megerősítette, hogy hosszú évtizedek után kibékült Axl Rose-zal a rajongók zöme máris egy Guns N' Roses újjáalakulást vizionál.

A AlternativeNation.net oldal mindjárt a legvadabbnak tűnő pletykával állt elő, miszerint a 2016-os ausztrál Soundwave fesztivál egyik headlinere lenne Guns N' Roses, persze a klasszikus felállásban. Mindezt egy James Young nevű bártulajdonos mondja, aki az ausztrál zeneipar egy igencsak jól informált nagyágyújától azt az infót hallotta, hogy az egyébként a megszűnés szélére sodródott fesztivált egy megabanda mentette meg, akiknek még a szervezésbe is nagy beleszólásuk lesz. És ki más is lehetne ez a megabanda? Na ki más? Hát persze, hogy Slash, Axl Rose, Steven Adler, Izzy Stradlin, Duff McKagan, azaz a Guns N' Roses eredeti, 1987-es, Appetite For Destruction albumos felállása. A bártulajdonosnak azóta is álmatlan éjszakái vannak. Nekünk maximum akkor lesznek, ha tényleg összejön a nagy újjáalakulás.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr207734840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adam CheapRock 2015.08.26. 08:23:51

aha, szóval egy ausztrál bártulajdonos hallotta valakitől... komoly.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2015.08.27. 10:56:00

van az a pénz amiért hakniznak egy jót...

Void Bunkoid 2015.08.27. 16:54:57

Vicces lenne, ámbár félek, hogy a) nem hasítana annyira a rakenroll, mint 25 éve - pl a Metallica sem tolja akkora dühvel, mint az And Justice For All idején, és szomorú kimondani, de a mára már James hangjából is kiveszett a karc, és sokkal jobban áll neki a Mama Said, mint a Dyers Eve -, valamint b) ismerve a zenekart, hatalmas elánnal nekiállnak próbálni, majd a második próbán előkerülnek a régi sérelmek, és heves k*rvaanyázással szétszaladnak megfogadva, hogy soha a büdös életben nem akarják látni sem egymást többé :))))))

Void Bunkoid 2015.08.27. 17:00:43

@Void Bunkoid: és még csak nem is kell olyan hatalmas ürügy feloszláshoz, mint széles körben ismert, az Akela számtalan feloszlásának egyike konkrétan egy szelet párizsi fölötti veszekedésből eszkalálódott feloszlássá :))
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum