RockStation

Zsinórban ötödik albumával nyitott a Billboard első helyén a Disturbed

2015. szeptember 02. - rockstation

disturbed-630x420.jpg

A Disturbed ötödszörre is elérte #1 helyezését a Billboard Top 200 listáján a most megjelent Immortalized című új albumával!

Az új lemez rögtön az első helyen nyitott a rangos albumlistán, így egy sorban ötször megismételve a bravúrt olyan előadók rangos sorába léptek, mint Madonna, Beyoncé, Eminem vagy a U2, illetve az egyetlen rock banda közöttük, a Metallica. A várva várt album véget vetett a Grammy-jelölt zenekar 4 éves szünetének, és többek között elhozta az albumról, a The Vengeful One-t. A single nemrég szintén #1 helyezést ért el a Mainstream Rock Radio chartján.

Az USA Today szerint "A The Vengeful One-ban pontosan az a kemény, agresszív hangzás van meg, amit mostanra a rajongók is elvárnak a zenekartól. De nemcsak ezt kapják majd az Immortalizedtól, hiszen telis-tele van meglepetésekkel."

A chicagói, többszörös platinalemezes banda több mint 15 millió albumot adott el világszerte és tíz #1 single-t tudhat magáénak az Active Rock Radio listán. A 2000-ben megjelent, négyszeres platina, debütáló lemezük, a The Sickness hivatalosan is a hard rock vezetői közé emelte őket, és ez a státusz idővel csak tovább szilárdult. A lemezről ITT írtunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr807752432

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum