RockStation

Októberben Budapesten koncertezik a Marduk

2015. szeptember 03. - sunthatneversets

marduk_2014.jpg

A nagysikerű balatonszemesi RockParton adott fellépés után október 25-én visszatér hazánkba a svéd black metal legismertebb kurrens fenegyerekeiből álló Marduk.

A januári Frontschwein című aktuális nagylemezük nevével fémjelzett európai turné, melynek utolsó állomása lesz a fővárosi Kék Yuk megállás nélkül dübörög, ennek lesznek most vendégei a francia extrém metál gépezet Svart Crown, Ingar Amlien zenekara a Crest Of Darkness egyenesen Norvégiából, valamint egy viszonylag új keletű, kellemesen nosztalgikus görög thrash metal ötös, a Bio-Cancer.

Természetesen hazai fellépők is tiszteletüket teszik ez alkalommal, a szombathelyi Sear Bliss megjelenésére például minden bizonnyal a műfajban kicsit is jártas hallgatók rögtön felkapják a fejüket. A kultikus csapat, mely két éve nem játszott már fővárosunkban ugyanis az a magyar black metal zenekar, ami bizony maga mögött tudhat közös turnét az este főfellépőjével is, s jelentőségük a színtéren nem kisebb az övéknél! De a hazai vonalat erősíti majd az ex-Bornholm basszusgitáros Saterion egyszemélyes projektjéből teljes értékű zenekarrá kifejlődő, rituális élő szerepléseiről ismert Svoid is.

Igazán sötét és alvilági hangulatú előadásokból tehát abszolút nem lesz hiány idén októberben, az érzésvilág megteremtéséhez pedig talán nem is található alkalmasabb helyszín, mint a nem kevésbé sötét és alvilági hangulatú Kék Yuk atmoszférája! Tovább infók ITT.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr867758054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum