RockStation

Engel - Újabb előzetes a Rammstein koncert DVD-hez

2015. szeptember 25. - sunthatneversets

rammstein_band_1.jpg

Ma jelent meg az indusztriál metál német királyának, a Rammstein-nek az új koncertkiadványa Rammstein In Amerika címmel. A koncertet a Liebe Ist Für Alle Da című lemez turnéján rögzítettek 2010 decemberében a New York-i Madison Square Gardenben 18 ezer megveszekedett fanatikus előtt.

A 101 perces koncertfelvételhez egy 120 perces dokumentumfilm is kapcsolódik, melyet Hannes Rossacher rendezett és a Rammstein zenészei mellett olyan amerikai muzsikusok szólalnak meg benne, mint Iggy Pop, Chad Smith (Red Hot Chili Peppers), Moby, Melissa Auf der Maur, Marilyn Manson, Steven Tyler (Aerosmith), Jonathan Davis (Korn), CJ Ramone, Scott Ian (Anthrax), illetve a Slipknot, a System Of A Down vagy a KISS zenészei. A megjelenés napjára is időzített egy előzetest a csapat alább az Engel klipje nézhető meg a korábban megosztott előzetesekkel egyetemben.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr187829284

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum