RockStation

Így énekel duettet Eddie Vedder és Beyoncé

2015. szeptember 28. - sunthatneversets

eddie_vedder_beyonce.jpg

Szombaton tartották New Yorkban, a Central Parkban a Global Citizen Festival-t, ahol a Coldplay, Ed Sheeran, Beyoncé, Ariana Grande, Sting, Common és a Pearl Jam lépett fel. A rendezvényen - amely a globális éhezésre, s annak enyhítésére kívánja ráirányítani a figyelmet - részt vett a First Lady, Michelle Obama is.

Az estet záró Pearl Jam több feldolgozást (John Lennon. Imagine, Neil Young: Rockin' In The Free World) felvonultató koncertjének egyik legmeglepőbb pillanata az volt amikor Beyoncé is színpadra lépett, hogy Eddie Vedder-rel előadja Bob Marley legendás dalát, a Redemption Song-ot. A dalba Nelson Mandela 2005-ös londoni beszédének felvételét is beágyazták. Minderről még felvételünk is van.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr807847282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum