RockStation

Budapesten indul a Black Sabbath európai búcsúturnéja

2015. szeptember 30. - sunthatneversets

Black-Sabbath-1.jpg

Ez lesz a VÉG kezdete. A Black Sabbath jövőre végleg elbúcsúzik. Pár hete már közzétettek koncertdátumokat, akkor európai helyszín egy sem volt benne vártuk tehát, mint kisgyerek a Karácsonyt, hogy esetleg hátha ... Imáink meghallgattattak, 2016. június 1-jén a Budapest Sportarénában indul a Black Sabbath búcsúturnéjának európai felvonása.

Közel öt évtizede egy mennydörgéssel és távoli harangzúgással indult, majd belekezdtek abba az irtózatos riffbe amely megrengette a világot. A valaha volt legkeményebb rock hangzás csendült fel. Abban a pillanatban megszületett a Heavy Metal egy birmingham-i fiatal csapattól, akik éppen csak kinőttek a tinédzserkorból.

Most itt a VÉG, minden idők legnagyobb metál bandája, a BLACK SABBATH búcsúzik. Ozzy Osbourne, Tony Iommi és Geezer Butler lezárja a hihetetlen BLACK SABBATH történet utolsó kötetének utolsó fejezetét is. A BLACK SABBATH búcsúturnéjának európai része Magyarországon indul 2016. június 1-én, a BudapestArénában, az ígéretek szerint felülmúlva minden korábbi turnét egy új, hipnotikus erejű produkcióval!

Amint a turné befejeződik, az már valóban A VÉG lesz, a Rock 'n Roll történetének egyik legnagyobb legendája befejezi... a BLACK SABBATH

flyer_black_sabbath_2016.jpg
Az európai turné állomások:

6/01   Budapest     BudapestAréna
6/08   Berlin       Waldebuhne
6/13   Verona       Verona Arena
6/15   Zürich       Hallenstadion
6/17   Dessel       Graspop Metal Meeting*
6/23   Halden       Tons of Rock*
6/25   Koppenhága     Copenhell*
6/28   Bécs       Stadthalle
6/30   Prága       O2 Arena
7/02   Krakkó       Tauron Arena
7/05   Riga       Arena Riga
7/07   Helsinki     Monsters of Rock*
7/09   Stockholm     Monsters of Rock*
7/12   Moszkva     Olympisky Arena
 
* Fesztivál fellépések

Az európai turnéra október 2-án, 10 órától vásárolhatók belépők. A budapesti koncertre limitált számban közvetlenül színpad elé szóló kiemelt állójegyek is elérhetők a 3 különböző árú ülőjegy és a normál állójegyek mellett a www.livenation.hu oldalon keresztül.

A bejegyzés trackback címe:

https://rockstation.blog.hu/api/trackback/id/tr567869306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

arsenal71 2015.10.01. 09:22:59

A Zeppelin volt a legjobb, de Ők tudtak mást is. De tényleg nagy élmény volt a Sabbath koncert is. Ozzy bácsit kiengedik ilyen hosszú időre az elmeházból?

caseyjones 2015.10.27. 10:30:42

Megyek a koncertre, már alig várom! :) Biztos nagyon jó lesz. Rengetegen leszünk, az tuti, a koncert Facebook-oldalán már több mint 6000 (!) ember csatlakozott az eseményhez.
süti beállítások módosítása
ROCKSTATION online rockzenei magazin
rsszerk@rockstation.hu |  Impresszum